Vakantie Tobago

Vakantie tobago
- Vakantie tobago -

Ga voor het échte caribische gevoel, ga op vakantie naar Tobago! Tobago telt vele baaien met (verborgen) hagelwitte stranden en helderblauw water. Het eiland is ongerept en ligt er daardoor nog bij als in de jaren ‘60 en ‘70. U zult hier de ultieme caribische sfeer proeven. Dit maakt Tobago ideale bestemming voor een heerlijke strandvakantie of huwelijksreis!

Klik hier voor alle vakanties naar Tobago

Wat mag u verwachten van een vakantie naar Tobago?

Voor een zonvakantie zit u op Tobago dus goed. Naast de parelwitte stranden en het blauwe zeewater zult u tijdens een vakantie naar Tobago kennis maken met nog meer schatten van dit eiland. In het Noorden vindt u een tropisch regenwoud, dat zeker een bezoek waard is. Naast dat dit regenwoud al een bezienswaardigheid is, vindt u in dit regenwoud ook diverse soorten vogels. Ook kunt u ook een bezoek brengen aan diverse forten, of een heerlijke boottocht langs het eiland maken.

De ultieme strandvakantie / duikvakantie op Tobago

Bij World Travel Holland vindt u diverse exotische zonvakanties naar Tobago. Voor de mooiste strandvakantie op Tobago kunt u terecht in Turtle Beach of Pigeon Point Beach. Op dit zuidelijke deel van Tobago vindt u de mooiste stranden. In ons reisaanbod vindt u diverse accommodaties dichtbij deze punten.

Door het helderblauwe water kunt u ook uitstekend genieten van een duikvakantie op Tobago. De duikorganisatie PADI heeft Trinidad en Tobago uitgeroepen tot een van de beste duikgebieden ter wereld. Speyside, in het noordoosten, is een van de bekende plekken om te duiken. Daarnaast zijn Pigeon Point, Bucco Reef en Black Rock ook goede plekken om te bezoeken tijdens uw duikvakantie op Tobago.

Belangrijke- en algemene informatie

Indien u vakantie gaat vieren op Tobago, dan is het goed om op de hoogte te zijn van een aantal dingen:

Ligging

Noordelijk Tobago grenst aan de Caribische Zee, het zuiden en westen aan de Atlantische Oceaan. Tobago ligt op zo’n 30 kilometer van Venezuela en is 41 bij 11 kilometer groot.

Taal en tijdsverschil

Op Tobago wordt Engels gesproken. Het tijdsverschil met Nederland is 5 uur. In onze zomertijd is dit 6 uur.

Vaccinaties

Reist u in vanuit een ander land waar gele koorts voorkomt, dan is een gele koorts vaccinatie verplicht.Vaccinaties die worden geadviseerd voor een vakantie naar Tobago zijn de DPT vaccinatie en een Hepatitis A vaccinatie. Verder komt op Tobago komt Dengue, Zika en Chikungunya voor. Deze virussen gaan veroorzaken hoge koorts, spier- en hoofdpijn. Het gebruik van DEET en het dragen van bedekkende kleding (voornamelijk overdag) is daarom raadzaam. Vermijd ook stilstaand water.

Visum

Voor een vakantie naar Tobago heeft u alleen een visum (ESTA) nodig als u via Amerika reist. Indien u niet via Amerika reist, dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat tot en met uw terugkomst nog 56 maanden geldig is.

Betalen

Tobago heeft een eigen munteenheid; de Trinidad en Tobago Dollar. Omdat de wisselmogelijkheden met andere munteenheden dan de Amerikaanse dollar beperkt zijn, kunt u het beste uitsluitend Amerikaanse dollars meenemen. Verder wordt een internationale creditcard er in hotels, grotere restaurants en winkels geaccepteerd. In grotere steden kunt u met uw pinpas met maestro- of cirrus teken pinnen bij een geldautomaat met dezelfde tekens.

Temperaturen

Op Tobago is het bijna het gehele jaar 30 graden celsius. Door de hoge luchtvochtigheid voelt het op dit eiland vaak warmer dan het daadwerkelijk is. U bent dus verzekerd van een zonvakantie op Tobago!

Wilt u optimaal genieten van een zonvakantie op Tobago? In het regenseizoen, van mei tot en met november, kunnen er zware regenbuien vallen met wateroverlast tot gevolg. Kiest u er in deze periode voor om naar Tobago te reizen? Houdt dan de media goed in de gaten en laat u informeren over de huidige situatie.

Een vakantie op maat naar Tobago

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vakantie op Tobago? Bekijk de reizen van World Travel Holland naar dit exotische eiland hier. Het is ook mogelijk om een vakantie op maat naar Tobago samen te stellen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via 0528270431 of info@worldtravel.nl. Uiteraard kunt u ook langskomen om uw vakantie naar Tobago te bespreken.

World Travel Holland BV

van Echtenstraat 25
7902 EK Hoogeveen

0528 - 27 04 31
info@worldtravel.nl

Kvk: 04033710 Btw: NL8048.17.649.B01