Vakantie Thailand

Vakantie Thailand
- Zonvakantie Thailand -

Indien u zoekt naar een veelzijdige vakantiebestemming, is een vakantie naar Thailand een aanrader. Ga op in de moderne architectuur van Bangkok, ontdek de prachtige regenwouden, bekijk de prachtige tempels of geniet op één van de parelwitte stranden. Vervelen zult u zich niet!

Klik hier voor alle vakanties naar Thailand

Meer dan alleen een zonvakantie naar Thailand

Wilt u tijdens uw vakantie in Thailand cultuur opsnuiven? Dat kan! Thailand telt veel mooie bezienswaardigheden, waardoor dit de ultieme bestemming is voor cultuurliefhebbers. De vele tempels, waaronder de Tiger Cave Tempel in Krabi, zijn zeer indrukwekkend. In metropool Bangkok vindt u zowel moderne architectuur als traditionele monumenten. Naast haar cultuur staat Thailand ook bekend om haar mooie natuur. U vindt door het hele land diverse regenwouden. Daarnaast is het grootste Nationale park van Thailand, Kaeng Krachan ook zeker een bezoek waard. Hier vindt u diverse natuurverschijnselen waaronder de Pala-U-waterval, de aziatische olifant en de Phanoen Tung berg.

Strandvakantie in Thailand

Naast haar mooie natuur en cultuur, telt Thailand ook vele witte stranden. Zo zijn Phuket en Krabi de ideale bestemmingen voor een lekkere strandvakantie in Thailand. Phuket staat voornamelijk bekend om haar lange zandstranden en bruisende uitgaansleven. Maar ook Pattaya, Koh Samui, Koh Chang en de Phi Phi eilanden zijn zeker de moeite waard.

Culinair genieten tijdens uw vakantie in Thailand

De Thaise keuken is zeer smaakvol. U kunt genieten van de authentieke Thaise keuken bij een van de restaurantjes, maar nog leuker is culinair genieten bij de locals op straat. Naast leuk, is dit ook goedkoop. Zo heeft u vaak al een curry of Pad Thai voor €1,50!

Handige informatie

Lees onderstaande informatie door en ga goed voorbereid op vakantie naar Thailand.

Taal en tijdzone

In Thailand spreekt men Thai. In hotels, internationale restaurants en grotere steden spreken de meeste mensen ook Engels. Tijdens onze zomertijd is het 5 uur later in Thailand en tijdens onze wintertijd 6 uur.

Klimaat

In de periode mei tot en met september (regenseizoen) kunnen er zware stormen en overstromingen voorkomen in Thailand. Reist u in deze periode? Houd de berichten in de media dan in de gaten. De temperatuur is het gehele jaar boven de 20 graden celcius. Tussen november en februari schommelt de temperatuur tussen de 25 en 30 graden, tussen februari en mei tikt de thermometer gemiddeld de 34 graden celcius aan.

Visum

Verblijft u maximaal 30 dagen in Thailand, komt u aan via een internationale luchthaven en heeft u een ticket voor de volgende bestemming, dan is een visum niet nodig. Wel dient uw paspoort na afloop van de reis nog zes maanden geldig te zijn.

Een vakantie (op maat) naar Thailand boeken

Wilt u een zonvakantie naar Thailand boeken? Bekijk dan hier het aanbod vakanties naar Thailand van World Travel Holland. Naast onze standaard reizen, bieden wij u ook de mogelijkheid om een vakantie op maat naar Thailand te boeken. Op basis van uw wensen stellen wij dan een reis op maat samen. Zodat u alles uit uw vakantie kunt halen. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0528 - 27 04 31 of kom langs in onze reiswinkel in Hoogeveen. Wij vertellen u graag meer over een vakantie naar Thailand!

World Travel Holland BV

van Echtenstraat 25
7902 EK Hoogeveen

0528 - 27 04 31
info@worldtravel.nl

Kvk: 04033710 Btw: NL8048.17.649.B01