Logo vakantie op maat

Vakantie Thailand

Vakantie Thailand
- Zonvakantie Thailand -

Indien u zoekt naar een veelzijdige vakantiebestemming, is een vakantie naar Thailand een aanrader. Ga op in de moderne architectuur van Bangkok, ontdek de prachtige regenwouden, bekijk de prachtige tempels of geniet op één van de parelwitte stranden. Vervelen zult u zich niet!

Klik hier voor alle vakanties naar Thailand

Meer dan alleen een zonvakantie naar Thailand

Wilt u tijdens uw vakantie in Thailand cultuur opsnuiven? Dat kan! Thailand telt veel mooie bezienswaardigheden, waardoor dit de ultieme bestemming is voor cultuurliefhebbers. De vele tempels, waaronder de Tiger Cave Tempel in Krabi, zijn zeer indrukwekkend. In metropool Bangkok vindt u zowel moderne architectuur als traditionele monumenten. Naast haar cultuur staat Thailand ook bekend om haar mooie natuur. U vindt door het hele land diverse regenwouden. Daarnaast is het grootste Nationale park van Thailand, Kaeng Krachan ook zeker een bezoek waard. Hier vindt u diverse natuurverschijnselen waaronder de Pala-U-waterval, de aziatische olifant en de Phanoen Tung berg.

Strandvakantie in Thailand

Naast haar mooie natuur en cultuur, telt Thailand ook vele witte stranden. Zo zijn Phuket en Krabi de ideale bestemmingen voor een lekkere strandvakantie in Thailand. Phuket staat voornamelijk bekend om haar lange zandstranden en bruisende uitgaansleven. Maar ook Pattaya, Koh Samui, Koh Chang en de Phi Phi eilanden zijn zeker de moeite waard.

Culinair genieten tijdens uw vakantie in Thailand

De Thaise keuken is zeer smaakvol. U kunt genieten van de authentieke Thaise keuken bij een van de restaurantjes, maar nog leuker is culinair genieten bij de locals op straat. Naast leuk, is dit ook goedkoop. Zo heeft u vaak al een curry of Pad Thai voor €1,50!

Een vakantie (op maat) naar Thailand boeken

Wilt u een zonvakantie naar Thailand boeken? Bekijk dan hier het aanbod vakanties naar Thailand van World Travel Holland. Naast onze standaard reizen, bieden wij u ook de mogelijkheid om een vakantie op maat naar Thailand te boeken. Op basis van uw wensen stellen wij dan een reis op maat samen. Zodat u alles uit uw vakantie kunt halen. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0528 - 27 04 31 of kom langs in onze reiswinkel in Hoogeveen. Wij vertellen u graag meer over een vakantie naar Thailand!

World Travel Holland BV

van Echtenstraat 25
7902 EK Hoogeveen

0528 - 27 04 31
info@worldtravel.nl

Kvk: 04033710 Btw: NL8048.17.649.B01