Vakantie Mauritius

Vakantie Mauritius
- Vakantie Mauritius -

Wilt u een vakantie naar Mauritius boeken? Deze bestemming wordt steeds populairder dankzij de witte prachtige stranden en het felblauwe water. In dat felblauwe water vindt u prachtig gekleurd koraal rif. Dankzij het tropische- tot subtropische klimaat is het tussen juni en oktober rond de 17 en 25 °C. Tussen november en april ligt de temperatuur tussen 24 en 31 °C. Alle ingrediënten voor een heerlijke zonvakantie op Mauritius!

Klik hier voor alle vakanties naar Mauritius

Meer dan een zonvakantie op Mauritius

Wanneer u voor een vakantie op Mauritius kiest, kunt u ook genieten van de bezienswaardigheden en de cultuur dat het eiland te bieden heeft. Het is een vulkanisch eiland dat vrij geïsoleerd ligt. U kunt onder andere een bezoek brengen aan de Charamel watervallen of het nationale park ‘Black River Gorges National Park’. De vulkanen zijn niet meer actief, maar zorgen wel voor een aantal leuke bezienswaardigheden. Karakteristiek voor dit eiland is het plateau van ruim 600 meter hoog dat centraal op het eiland ligt. Dit plateau is gevormd door kraters en lava.

Parelwitte stranden, bezienswaardigheden en vulkanisme

Zoals eerder al genoemd is een strandvakantie op Mauritius een goede keuze. Er zijn parelwitte stranden waar de lokale bevolking ook veel te vinden is. Bijzonder is het feit dat de eilandengroep Maskaren, waar Mauritius toebehoort, de langgerekte Indische Oceaan onderbreekt. Daarnaast kunt u tijdens uw vakantie op Mauritius ook een bezoek brengen aan een van de bruisende stadjes met lokale markten. Port Louis bijvoorbeeld. Over het algemeen wordt er Engels gesproken, maar ook Frans, Creools en Hindi is terug te vinden op het eiland.

Meer informatie over een vakantie naar Mauritius

Bij een vakantie naar Mauritius kunt u rekening houden met een vluchtduur van ongeveer 14 uur tijdens een rechtstreekse vlucht. Het tijdsverschil +4 uur met Nederland. De munteenheid is de MUR, die in grote steden en toeristische gebieden kunt pinnen bij een ATM. Daarnaast is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen. Voor meer informatie over onze exotische zonvakanties naar Mauritius kunt u contact met ons opnemen via 0528 - 27 04 31. Uiteraard bent u op afspraak ook van harte welkom om uw vakantie naar Mauritius te bespreken!

World Travel Holland BV

van Echtenstraat 25
7902 EK Hoogeveen

0528 - 27 04 31
info@worldtravel.nl

Kvk: 04033710 Btw: NL8048.17.649.B01