Vakantie

Vakantie
- Vakantie -

Het boeken van een vakantie begint uiteraard bij uw wensen. De periode, de bestemming, het aantal dagen en het doel van de reis zijn onderwerpen die u helpen om uiteindelijk een beslissing te maken. Wilt u bijvoorbeeld een rondreis maken of bijkomen op het strand? Bij World Travel Holland vindt u diverse vakanties naar verre bestemmingen. Van All Inclusive zonvakanties tot individuele rondreizen per huurauto.

Onze uiteenlopende vakantiebestemmingen

Wij bieden reizen naar onder andere Afrika, Azië, Australië, de Caribbean, Midden en Zuid Amerika, de USA, Canada en het Midden Oosten. Hierbij kunt u denken aan vakanties op de populaire eilanden Aruba en Curaçao of luxe reizen naar Dubai of Oman. Maar ook voor de wat minder bekende (exotische) vakantielanden kunt u bij ons terecht. Martinique, Tobago, St. Lucia, Mauritius en Barbados bijvoorbeeld. Maar ook Maleisië en Thailand lenen zich uitstekend voor een heerlijke zonvakantie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Rondreizen en stedentrips

Naast zon- en strandvakanties vindt u bij ons actievere reizen. Wat denkt u van rondreizen? Of een minder voor de hand liggende stedentrip naar Hong Kong? Wanneer u weet wat voor vakantie u ongeveer voor ogen heeft, kunt u op basis van onze labels de relevante reizen voor u kiezen. Wilt u zeker zijn van een bijzondere reis? Bekijk dan eens de reizen bij Romeo’s favorite. Romeo heeft aan deze selectie accommodaties een bezoek gebracht. Ze zijn bijzonder door hun ligging, de sfeer of het verleden.

Alle vakanties bekijken

Sluiten de standaard vakanties niet helemaal aan op uw wensen? Bij ons kunt u ook terecht voor een vakantie op maat. Op basis van uw wensen en budget bouwen we de reis dan op uit het oogpunt dat alles mogelijk is op reisgebied! Zo kunt u alles uit uw reis halen. Voor meer informatie over zo’n reis op maat kunt u contact met ons opnemen via 0528 - 27 04 31 of info@worldtravel.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan denken wij graag met u mee. Benieuwd naar alle bestemmingen uit ons aanbod? Bekijk alle vakanties hier!

World Travel Holland BV

van Echtenstraat 25
7902 EK Hoogeveen

0528 - 27 04 31
info@worldtravel.nl

Kvk: 04033710 Btw: NL8048.17.649.B01