Over Romeo stenzen

World Travel is opgericht in 1986. World Travel Holland is in 2012 gestart met het organiseren van maatwerkreizen. Oprichter en eigenaar Romeo Stenzen wilde zijn kennis en ervaring delen maar vooral een product aanbieden wat is afgestemd op de wensen van de individuele reiziger.

Alle reserveringen worden ondergebracht bij Reisbureau Acire in Nieuwegein, lid ANVR (0687) en SGR (2909), SGRZ en Calamiteitenfonds. Dus U boekt bij en betaalt aan Reisbureau Acire.En ik ben ten alle tijden het aanspreekpunt !!

 

Reizen was  vanaf jongs af aan mijn grootste hobby! Vrijwel alle bestemmingen op onze website heb ik gezien. Dus zeker een globetrotter en doorgewinterde wereldreiziger.  Ik werk dan ook al sinds 1978 in de reiswereld. Deze kennis en ervaring deel ik graag met mijn collega’s en met U. Dat luxe hotel op Langkawi, die persoonlijke sfeer in dat adult only hotel op Phuket, dat leuke steak restaurantje in Rio de Janeiro, teveel om op te noemen. Maar het zijn wel de locaties de mensen en hun Cultuur die maken dat ik er graag terugkom en waardoor ik een bestemming of accommodatie kan aanbevelen. Een favoriete bestemming noemen is lastig. Thailand ruim tien keer bezocht en dat is niet voor niets. Cuba een feestje, een geweldige bestemming en bevolking, en dat in combinatie met de Salsa muziek om je heen, zeker voor herhaling vatbaar. Hawaii met zijn milde subtropische klimaat en enorme verschillen in natuur onderling op de eilanden, geweldige stranden ook zeker een aanrader. Wij helpen u graag samen met Worldtravel Holland de wereld te ontdekken !

Kennis & reiservaring

China, Dubai, Hong Kong, Indonesië,  Nepal, Maleisië, Myanmar,  Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Australië, USA, Hawaii, Canada, Mexico, Cuba, Dominicaanse Republiek, Barbados, Martinique, St. Lucia, Tobago, Ned. Antillen, Mexico, Brazilië,Suriname, Namibië, Kenia en Mauritius.

World Travel Holland BV

van Echtenstraat 25
7902 EK Hoogeveen

0528 - 27 04 31
info@worldtravel.nl

Kvk: 04033710 Btw: NL8048.17.649.B01