Logo vakantie op maat

Onze labels

Exotisch zon / strand

Volop genieten van een tropische strandbestemming.

All inclusive

Dit zijn accomodaties die de ,,All inclusive,, formule aanbieden. Dus altijd ontbijt-lunch-diner en alle drankjes en locale alcoholische dranken zijn inclusief. 

Adult only hotels

Bestemmingen met Adult only hotels, dus meestal vanaf 18 jaar welkom.

Luxe reizen

Dit zijn Top hotels in meestal het 5 sterren sigment. 

Romeo´s favorite !

Dit zijn accomodatie´s die door mij persoonlijk zijn uitgezocht.  Soms  omdat ze sfeervol of romatisch zijn, of een unieke ligging hebben. Maar soms ook vanwege een koloniaalverleden waardoor deze accomodatie zo uniek is.

Combinatiereizen

Eens een unieke combinatie maken tussen meerdere landen of eilanden. Dit zijn voornamelijk voorbeeldreizen waarin naar keuze van alles in mogelijk is. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij bouwen het programma op maat voor u op.

Individuele verzorgde rondreizen

Een individuele rondreis waarbij u op eigen gelegenheid reis met Engels sprekende privéchauffeur zijn, die de gehele reis bij u blijft. Onderweg zijn alle hotels voor u geboekt. 

Individuele rondreis inclusief huurauto

Individuele rondreizen waarbij u zelf met een huurauto reist. Het type huurauto en categorie hotels onderweg is in overleg met u. Wat wij op onze site aanbieden is een voorbeeld welke naar keuze aan te passen is naar uw wensen.

Steden

Hier vind u starterspakketten zoals bijvoorbeeld een ticket voor maximaal 30 dagen naar Bangkok inclusief de eerste hotelovernachting in Bangkok, daarna bent u vrij om uw reis terplaatse in te vullen. 

Of bijvoorbeeld 6 of 8 dagen Dubai, Muscat, Hongkong.

Duikvakanties

Hier vindt u accomodatie's waar duikmogelijkheden zijn en of een duikschool bij aanwezig is.