Onze labels

Exotisch zon / strand

Volop genieten van een tropische strandbestemming in een meer dan goed middenklasse hotel.

All inclusive

Dit zijn accomodaties die de ,,All inclusive,, formule aanbieden. Dus altijd ontbijt-lunch-diner en alle drankjes en locale alcoholische dranken inclusief. 

Adult only hotels

Bestemmingen met Adult only hotels, dus meestal gasten pas vanaf 18 jaar welkom.

Luxe reizen

Dit zijn Top hotels in meestal het 5 sterren segment. 

Romeo´s favorite !

Dit zijn accomodatie´s die door mij persoonlijk zijn uitgezocht.  Soms  omdat ze sfeervol of romatisch zijn, of een unieke ligging hebben. Maar soms ook vanwege een koloniaalverleden waardoor deze accomodatie zo uniek is.

Combinatiereizen

Eens een unieke combinatie maken tussen meerdere landen of eilanden. Dit zijn voornamelijk voorbeeldreizen waarin naar keuze van alles mogelijk is.Jij geeft aan wat je wensen zijn en wij bouwen een programma op maat voor jou.

Individuele verzorgde rondreizen

Een individuele rondreis waarbij u op eigen gelegenheid reis met Engels sprekende privéchauffeur zijn, die de gehele reis bij u blijft. Onderweg zijn alle hotels voor u geboekt. 

Individuele rondreis inclusief huurauto

Individuele rondreizen waarbij je zelf met een huurauto reist. Het type huurauto en categorie hotels onderweg is in overleg met jou. Wat wij op onze site aanbieden is een voorbeeld welke naar keuze aan te passen is naar jou wensen.

Steden

Hier vind je starterspakketten zoals een ticket voor maximaal 30 dagen naar bijvoorbeeld Bangkok, inclusief de eerste paar hotelovernachting , daarna bent je vrij om je reis terplaatse zelf verder in te vullen. 

 

Duikvakanties

Hier vindt je accomodaties waar duikmogelijkheden zijn en of een duikschool bij aanwezig is.